5 najzaujímavejších návrhov od insta chlapov

Baby, asi to poznáte… Niekomu sa zapáčite a snaží sa vás všemožne upútať, aby ste si z toho množstva potencionálnych vybrali práve jeho. Či už len tak pre zábavu, na rande alebo aj viac (duševného aj fyzického charakteru). Instagram je, dá sa povedať, okrem fotografickej aj zoznamovacia databáza s viac ako 700 miliónmi ľudí, preto tu natrafíte na rôzne typy.

Ja som za rok používania instagramu dostala už nejednu prazvláštnu ponuku, návrh, správu.  

No a tie NAJ som sa vám rozhodla spísať:

5.miesto

Moje nohy a pin-up fotky sa zhruba pred rokom zapáčili nejednému americkému rangerovi a lá Chuck Norris 😀 Dostala som ponuky navštíviť divokú Ameriku – Texas aj Nevadu. Na tom by nebolo nič zlé, pokiaľ by nešlo o pánov vo veku 50+.

Do Ameriky sa raz vychystám, ale nie za týmito pánmi… 😉

4.miesto

Tu som sa rozhodla zaradiť ponuky na sobáš, pretože to nie je vrchol všetkého. Správy typu – I love you… You are so beautiful… Will you marry me? – mi chodia celkom bežne, hlavne teda od arabských nápadníkov. Slovenskí asi nie sú takí odvážni… 😀

A moja odpoveď? Jasne a stručne – NO! (Poniektorí sa dokonca spýtajú, že WHY?)

3. miesto

Tu už ide viac do tuhého. Začína to celkom nevinne – Hi, how are you atď. no a po pár správach vám začnú chodiť obnažené telá…opäť nie slovenské 😀

No a na toto je už lepšie nereagovať a rovno mazať. Inak sa toho nezbavíte

2.miesto

Po zverejnení zasneženej fotky s nadkolienkami Pravé slovenské so vzorom od Matty Urbanič mi prišla správa od jedného (opäť zo zahraničia) pána, ktorý prejavil záujem o moje pančušky. No a čo je na tom? To, že mu bolo jedno, aké to budú, hlavne nech sú použité.

Slušne som sa poďakovala za záujem a odmietla som ho. Našťastie sa viac neozval…

1.miesto

Tramtadadá! A sme na vrchole. Neviem, či niekedy niečo prekoná toto.

Takmer od začiatku sa mi pravidelne v nepravidelných intervaloch (aktualizácia 2019 – pravidelne každý deň) ozýva jeden Ind, celkom slušne komunikuje, je zdvorilý, pracuje v oblasti stavebníctva v Dubaji a má tam tiež byt.

Zaujímal sa o Slovensko, vraj by si prišiel pozrieť našu krajinu…

Potom, čo mi niekoľkokrát napísal – beautiful, nice atď., začal taktiež s návrhom na sobáš, že chce mať takú ženu ako ja (chudák, radšej nie :D). Keď s tým u mňa nepochodil, tak si myslel, že aspoň dieťa by sme spolu mohli mať. No a tu sa dostávame k pointe. Vraj si môžem čokoľvek zažiadať za to, ak by som darovala svoje vajíčko a dieťa vynosí náhradná matka. Stačí len prísť do Indie… Ďakujem, neprosím. Názor na to si spravte sami.

Dievčatá, ženy, dámy… som zvedavá na vaše skúsenosti s insta (a pokojne aj neinsta) chlapmi. Aké zaujímavé správy, ponuky ste dostali vy? 

Píšte do diskusie a aby som nezabudla, fotky á la Great Gatsby sú od fotografky Klaudie Kirschnerovej a za poskytnutie priestoru na fotenie ďakujem penziónu Gurmen.

Šaty a doplnky zo stránky: https://1920-fashion-dress.myshopify.com/

Ďalšie retro fotky môžete nájsť v mojej fotogalérii TU.

Sledujte ma